Salată de roşii, busuioc şi mei

25 martie 2014   Gătește sănătos

Ce poate fi mai bun decât o salată? Este fresh, plină de vitamine şi vă va umple cu energie pentru întreaga zi.

Ingrediente:

o cană de mei 3 căni de supă de legume o cană de mazăre o legătură de ceapă verde tocată un sfert de cană de busuioc tocat mărunt un sfert de cană de ulei de măsline 2 linguri de oţet balsamic o jumătate de linguriţă de sare piper după gust roşii cherry tăiate pe jumătate 6 frunze de salată

Mod de preparare:

Fierbeţi meiul într-o oală, timp de 2-3 minute. Luaţi-l de pe foc şi turnaţi usor peste el supa de legume. Se pune din nou la fiert la foc mare, timp de 25-30 de minute. Se lasă la răcit, apoi se adaugă fasolea şi busuiocul şi se amestecă uşor.

Într-un bol mic, amestecaţi uleiul, oţetul, sarea şi piperul, apoi turnaţi acest dressing peste mei şi amestecaţi. La sfârşit se pun roşiile şi frunzele de salată.

Sursa: wholefoodmarket.com

Mai multe