Salată de rucola şi de cartofi

4 martie 2020   Gătește sănătos

Suntem în Postul Paştelui, iar o reţetă simplă şi ieftină pe care o poţi încerca este, fără doar şi poate, această reţetă de salată de rucola şi de cartofi.

Salată de rucola şi de cartofi - ingrediente necesare:

- şase cartofi mari - două cepe roşii - 100 de grame de frunze de rucola - o lingură de oţet de mere - o lingură de ulei - o linguriţă de zahăr - sare şi piper, după gust

Salată de rucola şi de cartofi - mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă, după care decojeşte-i cât sunt fierbinţi şi pune-i pe un platou.

Între timp, curăţă ceapa şi taie-o sub formă de rondele. Adaug-o apoi peste cartofi, alături de frunzele de rucola.

Prepară dressingul amestecând oţetul de mere, zahărul, sare şi ulei.

Adaugă totul peste cartofi şi condimentează cu piper.

Poftă bună!

Mai multe