Salată de spanac cu pere şi nuci

27 februarie 2014   Gătește sănătos

O combinaţie mai puţin obişnuită, dar extraordinar de sănătoasă, şi mai ales, plină de vitamine.

Ingrediente:

un sfert de cană de ulei de măsline un sfert de cană de oţet din vin alb o lingură de muştar o linguriţă de miere 340 de grame de spanac tăiat bucăţele o jumătate de ceapă roşie tocată o jumătate de cană de nuci pisate 113 grame de brânză de vacă fărâmiţată

Mod de preparare:

Tăiaţi bucăţele o pară şi amestecaţi-o într-un blender împreună cu uleiul, oţetul, muştarul şi mierea. Piureul rezultat din amestec va fi transferat într-un bol şi diluat cu 2 linguri de apă. Peste el adăugaţi frunzele de spanac, ceapa, nucile, brânza, brânza şi restul de pere tăiate bucăţele. Se amestecă bine şi se poate servi imediat.

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe