Salată de spanac şi căpşuni

14 ianuarie 2014   Gătește sănătos

Vreţi să vă bucuraţi de o gustare delicioasă, dar în acelaşi timp sănătoasă? Încercaţi această reţetă.

Ingrediente:

2 linguri de seminţe de susan o lingură de seminţe de mac o jumătate de cană de zahăr alb o jumătate de cană de ulei de măsline un sfert de cană de oţet alb un sfert de linguriţă de paprika ceapă tocată 280 de grame de spanac tocat bucăţele 12 căpşuni tăiate bucăţi un sfert de cană de migdale tăiate brânză rasă

Mod de preparare:

Într-un bol mediu, amestecaţi seminţele de susan, seminţele de mac, zahărul, uleiul de măsline, oţetul, paprika, şi ceapa. Acoperiţi castronul şi lăsaţi compoziţia la răcit o oră. Într-un recipient separat, amestecaţi spanacul, căpşunile şi migdalele. Adăugaţi acest dressing peste salată şi lăsaţi-o la frigider 10-15 minute înainte de a o servi. Opţional se poate presăra brânză peste.

Foto: the-girl-who-ate-everything.com

Mai multe