Salată uşoară cu morcov şi brânză feta

17 mai 2017   Gătește sănătos

Încearcă o salată colorată, în ton cu vremea de afară, cu morcov, conopidă şi brânză feta, pentru zilele în care îţi doreşti o masă uşoara, dar în acelaşi timp săţioasă.

Ingrediente

6 morcovi, tăiaţi pe lungime

½ conopidă, desprinsă în bucheţele

1 căţel de usturoi, pisat

seminţe de chimion, opţional

1-2 linguri ulei

200 g salată verde

150 g brânză feta, mărunţită

frunze de coriandru

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 170 °C. Pui într-o tavă morcovii, conopida, usturoiul şi seminţe de chimion, opţional. Torni uleiul. Dai la cuptor, aproximativ 35-40 de minute, până se frăgezesc.

Aranjezi salata într-un bol. Amesteci cu legumele şi brânza feta. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti cu frunze de coriandru.

Sursa https://realfood.tesco.com

Mai multe