Salată uşoară cu morcov şi brânză feta
Încearcă o salată colorată, în ton cu vremea de afară, cu morcov, conopidă şi brânză feta, pentru zilele în care îţi doreşti o masă uşoara, dar în acelaşi timp săţioasă.
Ingrediente
6 morcovi, tăiaţi pe lungime
½ conopidă, desprinsă în bucheţele
1 căţel de usturoi, pisat
seminţe de chimion, opţional
1-2 linguri ulei
200 g salată verde
150 g brânză feta, mărunţită
frunze de coriandru
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 170 °C. Pui într-o tavă morcovii, conopida, usturoiul şi seminţe de chimion, opţional. Torni uleiul. Dai la cuptor, aproximativ 35-40 de minute, până se frăgezesc.
Aranjezi salata într-un bol. Amesteci cu legumele şi brânza feta. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti cu frunze de coriandru.
Sursa https://realfood.tesco.com