Saleuri cu parmezan

20 noiembrie 2017   Gătește sănătos

Poţi prepara mai multe tăvi cu aceste saleuri cu parmezan, deoarece rezistă vreme îndelungată dacă le păstrezi în cutii metalice.

De ce ai nevoie pentru saleuri

450 g făină

rozmarin tocat, după gust

sare, după gust

1 linguriţă zahăr

150 ml apă

2 linguri ulei de msăline

6 linguri parmezan ras

Cum se fac saleurile

Amesteci făina cu rozmarin tocat, sare şi zahărul. Torni apa şi frămânţi până când se omogenizează. Mai adaugă apă sau făină dacă mai este nevoie, însă la final trebuie să obţii un aluat care nu se mai ţine de degete. Îl înfăşori în folie şi-l laşi 30 de minute să se odihnească la temperatura camerei.

Dai drumul la cuptor. Întinzi o foaie din aluat, pe care o tai fâşii. Le ungi cu ulei şi presari parmezanul. Pui fâşiile în tavă şi le dai la cuptor până când se rumenesc uşor.

Sursa http://www.karenskitchenstories.com

http://www.karenskitchenstories.com

Mai multe