Sorbet de cireşe, desertul fără zahăr care te va cuceri vara asta
Acesta este – de departe – cel mai uşor desert pe care l-ai făcut vreodată. Trebuie doar să pui fructele şi iaurtul într-un blender şi să adaugi un pic de lapte şi îndulcitor natural. Rezultatul va fi unul pe măsură: un desert demn de un câştigător. Este un sorbet care are mai puţine calorii decât un bol de îngheţată şi, totodată, are mai multe proteine. Încearcă-l şi tu!
Sorbet de cireşe - Ingrediente (2 porţii)
150 g iaurt grecesc degresat (cu aromă de vanilie) 450 g cireşe congelate (sau alt tip de fructe), lăsate câteva minute la temperatura camerei 2 – 2 şi ½ linguri de lapte 1 linguriţă îndulcitor natural
Mod de preparare
Combini iaurtul cu cireşele într-un blender de calitate, cu putere mare. Adaugi îndulcitorul natural şi pui 1 lingură de lapte. Amesteci toate ingredientele astfel, adăugând apoi câte o jumătate de lingură de lapte, până când ingredientele se combine şi obţii o compoziţie consistentă şi cremoasă. Torni sorbetul în boluri sau pahare, după preferinţă, şi îl serveşti imediat.
Sursa + foto: www.yummyhealthyeasy.com