Sorbet de piersici
21 iulie 2015
Gătește sănătos
Vrei ceva rece dar cu puţine calorii? Atunci o porţie de sorbet de piersici este soluţia ideală, mai ales că suntem în plin sezon al acestor fructe.
De ce ai nevoie de sorbet de piersici
5 piersici
¾ cană apă
2 linguri zahăr
2 linguri suc de lămâie
4-5 frunze de salvie
1 praf de sare
Cum se prepară sorbet de piersici
Încălzeşte într-o cratiţă apa, zahărul, sucul de lămâie şi frunzele de salvie. După ce s-a topit zahărul dă deoparte şi scoate frunzele de salvie. Descojeşte piersicile, taie-le cuburi şi adaugă un praf de sare. Pune-le în blender, iar după ce s-au pasat adaugă siropul de zahăr. Dă la congelator, amestecând din când în când.
Sursa foto http://www.kudoskitchenbyrenee.com