Spanac cremos

1 aprilie 2014   Gătește sănătos

Recomandăm cu încredere această reţetă de spanac cremos pentru toţi cei care vor să mănânce sănătos.

Ingrediente:

1 kg de spanac 2 linguri de unt sare piper negru măcinat o jumătate de ceapă tocată 4 căţei de usturoi pisaţi cremă de brânză o jumătate de cană de lapte un vârf de cuţit de nucşoară pisată

Mod de preparare:

Puneţi o oală cu apă şi sare pe foc. Adăugaţi spanacul şi lăsaţi-l să fiarbă. Se toacă mărunt şi se lasă deoparte. Ungeţi o tigaie cu unt. Adăugaţi usturoiul, ceapa şi asezonaţi cu sare şi piper. Se lasă pe foc 3-5 minute. Turnaţi apoi laptele şi crema de brânză. Amestecaţi constant, până când se topeşte brânza.

Adăugaţi spanacul. Se lasă pe foc mediu aproximativ 10 minute. La sfârşit, adăugaţi nucşoara peste acest spanac cremos şi asezonaţi cu sare şi piper.

Pateuri de branza si spanac

Pateuri de branza si spanac

Tarta cu spanac

Tarta cu spanac

Snitele din carne tocata si spanac

Snitele din carne tocata si spanac

Sursa: marthastewart.com

Mai multe