Spanac cu frigănele

3 decembrie 2013   Gătește sănătos

O reţetă delicioasă, cu multe vitamine.

Ingrediente: 500 grame de spanac 100 ml de ulei 2 cepe 2 linguri de bulion 1 lingură de făină 4 ouă 6-8 felii de pâine 100 ml de lapte

Opăriţi spanacul, scoteţi-l din oală şi lăsaţi-l la uscat. Tocaţi ceapa şi puneţi-o la călit. Adăugaţi spanacul tocat, bulionul şi sarea. Aşteptaţi circa 10 minute şi turnaţi peste spanac puţină făină dizolvată în apă.

Stingeţi focul, lăsaţi compoziţia să se răcească şi bateţi un ou. Celelalte ouă rămase, se amestecă cu lapte şi un vârf de sare, apoi fiecare felie de pâine se trece prin acest amestec şi se prăjeşte în ulei până capătă o culoare aurie.

Mai multe