Suc cu sfeclă roșie
Sucul de sfeclă roșie este o băutură naturală, plină de vitamine și antioxidanți, perfectă pentru detoxifiere și un plus de energie. Combinat cu alte fructe și legume, devine o băutură delicioasă și revigorantă.
Ingrediente
1 sfeclă roșie
1 măr verde
2-3 cm ghimbir proaspăt
2 tulpini apio
2 morcovi
1 limetă
200 ml apă rece
Mod de preparare
Cureți sfecla, morcovii și mărul. Le tai bucăți potrivite pentru blender. Speli tulpinile de apio și le tai bucăți. Cureți ghimbirul și storci zeama de limetă.
Dacă folosești un storcător de fructe și legume, introduci toate ingredientele, începând cu sfecla și morcovii. Dacă folosești un blender, adaugi ingredientele împreună cu apa rece și mixezi la viteză mare până obții o consistență fină. Strecori sucul cu o sită fină dacă vrei o textură mai puțin densă. Torni sucul în pahare și adaugi cuburi de gheață pentru un plus de prospețime.