Sufleu cu vinete şi roşii

2 august 2017   Gătește sănătos

Bucură-te de gustul delicios al vinetelor într-o reţetă simplă de sufleu cu roşii, rapid şi uşor de preparat.

Ingrediente

2 vinete

4 roşii

250 g brânză

200 g măsline

250 smântână

3 ouă

sare

busuioc

cimbru

piper

1 lingură ulei

făină

Mod de preparare

Pui vinetele la copt, apoi le sărezi şi le laşi la scurs, 10 minute. Îndepărtezi coaja şi le dai deoparte. Ungi o tavă cu 1 lingură ulei şi o tapetezi cu puţină făină. Aşezi un strat din vinetele tăiate fâşii, apoi un strat de brânză rasă, urmat de roşiile tăiate rondele si brânza rămasă. Presari măsline.

Baţi ouăle cu smântâna şi torni amestecul, uniform, în tavă. Condimentezi, după gust. Dai la cuptor, la temperatură medie, 30 de minute, până când se rumeneşte uşor. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://www.przepisy.pl

Mai multe