Sufleu cu vinete şi roşii
Bucură-te de gustul delicios al vinetelor într-o reţetă simplă de sufleu cu roşii, rapid şi uşor de preparat.
Ingrediente
2 vinete
4 roşii
250 g brânză
200 g măsline
250 smântână
3 ouă
sare
busuioc
cimbru
piper
1 lingură ulei
făină
Mod de preparare
Pui vinetele la copt, apoi le sărezi şi le laşi la scurs, 10 minute. Îndepărtezi coaja şi le dai deoparte. Ungi o tavă cu 1 lingură ulei şi o tapetezi cu puţină făină. Aşezi un strat din vinetele tăiate fâşii, apoi un strat de brânză rasă, urmat de roşiile tăiate rondele si brânza rămasă. Presari măsline.
Baţi ouăle cu smântâna şi torni amestecul, uniform, în tavă. Condimentezi, după gust. Dai la cuptor, la temperatură medie, 30 de minute, până când se rumeneşte uşor. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa https://www.przepisy.pl