Sufleu de brânză
17 martie 2015
Gătește sănătos
Acest sufleu delicat de brânză ţi se va topi în gură, atât este de cremos.
De ce ai nevoie pentru sufleul de brânză
5 ouă
220 g cremă de brânză
400 g lapte condensat
zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară sufleul de brânză
Aşază hârtie de copt într-o formă rotundă de tort. Separă albuşurile de gălbenuşuri. Mixează crema de brânză, adaugă laptele condensat, iar la sfârşit gălbenuşurile unul câte unul. Bate albuşurile spumă şi încorporează-le în compoziţie. Pune sufleul în tavă şi bate-l de câteva ori de masă pentru a înlătura golurile de aer. Dă-l cuptor pentru 45 de minute. Lasă să se răcească pe masă, după care păstrează sufleul la frigider. Înainte să-l serveşti, îl pudrezi cu zahăr.
Sursa foto http://www.sweetandsavorybyshinee.com