Supă cremă de morcovi şi ghimbir
17 ianuarie 2014
Gătește sănătos
Ia-ţi porţia de sănătate şi energie din această delicioasă supă cremă de morcovi şi ghimbir.
Ingrediente:
2 linguri de ulei o ceapă medie tocată 900 de grame de morcovi tăiaţi cuburi 2 linguriţe de ghimbir ras 4 căni de supă de legume sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Încingeţi ulei într-o crăticioară şi căliţi ceapa. Adăugaţi morcovii, ghimbirul şi supa de legume şi lăsaţi compoziţia la fiert timp de 20 de minute. La sfârşitul intervalului, luaţi recipientul de pe foc şi lăsaţi supa la răcit. Turnaţi-o într-un blender şi amestecaţi până când capătă o consistenţă cremoasă. Se adaugă sare şi piper după gust.
Foto: writeclickcooklisten.com