Supă miso cu somon
29 ianuarie 2016
Gătește sănătos
Cei care adoră preparatele din bucătăria japoneză trebuie să încerce această supă miso cu somon, pe cât de sănătoasă, pe atât de gustoasă.
De ce ai nevoie pentru supă miso cu somon
800 ml apă
2 linguri pudră dashi
4 linguri paste pentru miso
200 g ciuperci shiitake tocate
400 g varză chinezească
200 g brânză tofu
1 file de somon, gătit
1 ceapă verde
Cum se prepară supă miso cu somon
Pui apa pe foc şi, când s-a înfierbântat, adaugi pudra dashi şi amesteci. Dai focul mai mic şi pui pastele şi le ţii până se înmoaie. Adaugi somonul tăiat cubuleţe, ciupercile, brânza tofu cubuleţe şi varza tocată. Mai ţii pe foc 2-3 minute. Serveşti supa cu ceapă verde tocată.