Supă miso cu somon

29 ianuarie 2016   Gătește sănătos

Cei care adoră preparatele din bucătăria japoneză trebuie să încerce această supă miso cu somon, pe cât de sănătoasă, pe atât de gustoasă.

De ce ai nevoie pentru supă miso cu somon

800 ml apă

2 linguri pudră dashi

4 linguri paste pentru miso

200 g ciuperci shiitake tocate

400 g varză chinezească

200 g brânză tofu

1 file de somon, gătit

1 ceapă verde

Cum se prepară supă miso cu somon

Pui apa pe foc şi, când s-a înfierbântat, adaugi pudra dashi şi amesteci. Dai focul mai mic şi pui pastele şi le ţii până se înmoaie. Adaugi somonul tăiat cubuleţe, ciupercile, brânza tofu cubuleţe şi varza tocată. Mai ţii pe foc 2-3 minute. Serveşti supa cu ceapă verde tocată.

Mai multe