Tăiţei cu ciuperci
29 august 2015
Gătește sănătos
O salată săţioasă şi gustoasă!
Ingrediente
400 g tăiţei laţi
2 linguri cu unt
400 g ciuperci Pleurotus
1 ardei gras galben
4 felii de costiţă afumată
2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
sare
piper condimente
Mod de preparare Pui la fiert ciupercile şi separat fierbi tăiţeii în apă cu sare timp de aproximativ 8-10 minute. Îi scurgi şi îi laşi deoparte. Pui untul într-o tigaie, la încălzit, adaugi tăiţeii simpli şi îi sotezi.Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi sotezi ciupercile fierte timp de aproximativ 5 minute. Potriveşti de sare şi piper. Tai ardeiul şi costiţa afumată şi le pui peste tăiţeii sotaţi. Adaugi ciupercile şi le laşi la înăbuşit. Aduci la masă, opţional, cu salvie sau busuioc.