Tăiţei cu ton şi spanac, la cuptor

21 martie 2017   Gătește sănătos

În zilele cu dezlegare la peşte sau atunci când vrei să pregăteşti ceva uşor, încearcă reţeta de tăiţei cu ton şi spanac, la care adaugi chifle proaspete sau rulouri şi pregăteşti în mai puţin de o oră o masă pentru întreaga familie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti tăiţei cu ton şi spanac

250 g tăiţei

500 g supă cremă ciuperci

200 g caşcaval

350 g ton în conservă

250 g spanac congelat

100 ml lapte

coaja rasă de la 1 lămâie

8 chifle mici sau rulouri neumplute

Cum pregăteşti tăiţei cu ton şi spanac

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Pregăteşti tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-un vas, încălzeşti supa şi jumătate din cantitatea de caşcaval, până se topeşte, la temperatură medie. Adaugi tăiţeii, tonul tăiat bucăţele, spanacul mărunţit şi coaja de lămâie şi laşi pe foc până încep să fiarbă. Torni amestecul într-o tavă. Aşezi chiflele deasupra, presari deasupra lor restul de caşcaval şi dai la cuptor 20-25 de minute, până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti imediat.

Sursa http://www.bettycrocker.com

Mai multe