Tăiţei cu ton şi spanac, la cuptor
În zilele cu dezlegare la peşte sau atunci când vrei să pregăteşti ceva uşor, încearcă reţeta de tăiţei cu ton şi spanac, la care adaugi chifle proaspete sau rulouri şi pregăteşti în mai puţin de o oră o masă pentru întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti tăiţei cu ton şi spanac
250 g tăiţei
500 g supă cremă ciuperci
200 g caşcaval
350 g ton în conservă
250 g spanac congelat
100 ml lapte
coaja rasă de la 1 lămâie
8 chifle mici sau rulouri neumplute
Cum pregăteşti tăiţei cu ton şi spanac
Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Pregăteşti tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-un vas, încălzeşti supa şi jumătate din cantitatea de caşcaval, până se topeşte, la temperatură medie. Adaugi tăiţeii, tonul tăiat bucăţele, spanacul mărunţit şi coaja de lămâie şi laşi pe foc până încep să fiarbă. Torni amestecul într-o tavă. Aşezi chiflele deasupra, presari deasupra lor restul de caşcaval şi dai la cuptor 20-25 de minute, până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti imediat.
Sursa http://www.bettycrocker.com