Tiramisu - reţetă vegană
3 martie 2020
Gătește sănătos
Consumi dulciuri vegane, iubeşti nucile şi caju-ul, iar fulgii de cocos nu lipsesc din dieta ta? Această reţetă de tiramisu e perfectă pentru tine!
Ingrediente pentru Reţeta de Tiramisu vegan
- 200 g nuci
- 100 g migdale
- 5 curmale
- 30 g boabe de cacao
- 300 g caju
- 2 păstăi de vanilie
- 200 g unt de cocos
- 100 ml lapte de soia
- 50 g pudră de roşcove
- fulgi de cocos
Mod de preparare pentru reţeta de Tiramisu vegan
Cu o seară înainte e important să pui la hidratat nucile şi caju-ul. Foloseşte un blender şi mixează nucile, migdalele, cacao. Pasta pe care o obţii va fi baza prăjiturii. Întinde-o pe o tavă pe care ai aşezat fulgi de cocos din belşug.
Prepară crema de tiramisu tot în blender, unde vei adăuga caju-ul, curmalele şi pudra de roşcoave diluată cu laptele de soia. Când crema e gata, întinde-o peste blat. Tava cu tiramisu vegan se lasă la rece câteva ore.
Poftă bună!