Tofu picant pe grătar

16 martie 2018   Gătește sănătos

În zilele de post, brânza tofu este cea mai bună soluţie pentru a înlocui carnea. O poţi servi cu orice garnitură doreşti, inclusiv paste.

De ce ai nevoie pentru tofu picant pe grătar

300 g tofu

1 lingură ulei

50 ml sos de soia

1 lingură fulgi de ardei iute

1 lingură amidon

Cum se prepară tofu picant pe grătar

Scurgi bine brânza tofu, apoi o tai cuburi sau felii. Combini sosul de soia cu fulgii de ardei şi amidonul. Pui marinata peste brânză şi o laşi 10-15 minute să-şi ia aroma. Încingi grătarul şi-l ungi cu ulei, apoi aşezi bucăţile de tofu. Le laşi 5 minute pe fiecare parte sau până când ajung la consistenţa dorită. Mai unge cu uleiul grătarul pentru a nu se lipi brânza.

O serveşti cu paste, orez sau legume la cuptor.

Sursa https://www.pepperbowl.com

https://www.pepperbowl.com

Mai multe