Vinete picante cu susan
31 martie 2014
Gătește sănătos
Astăzi v-am pregătit o reţetă nouă cu vinete. Arată foarte bine, nu?
Ingrediente:
o vânătă 2 linguriţe de sare un sfert de linguriţă de piper negru măcinat o lingură de ulei vegetal 2 linguriţe de pudră de chilli o lingură de ulei de susan 2 linguri de zeamă de lămâie 2 linguri de seminţe de susan
Mod de preparare:
Tăiaţi vânăta feliuţe pe care mai apoi le veţi tăia ca pe cartofii prăjiţi. Aşezaţi vânăta pe o tavă şi asezonaţi-o cu sare şi piper. Într-un bol mic, amestecaţi pudra de chilli, uleiul, zeama de lămâie, seminţele şi uleiul de susan.
Turnaţi apoi compoziţia peste vânătă.Se lasă la cuptor aproximativ 15 minute.
Sursa: marthastewart.com