Asparagus învelit în şuncă
Vreţi să le oferiţi invitaţilor o masă sănătoasă şi gustoasă? Vă recomandăm să încercaţi această reţetă cu asparagus.
Ingrediente:
25 de bucăţi de asparagus 4 fâşii de şuncă piper negru măcinat 2 linguri de parmezan ras o lămâie tăiată felii
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi asparagusul într-o oală plină cu apă şi lăsaţi-l la fiert timp de 2-3 minute, apoi transferaţi-l într-un bol cu apă rece. Se scurge bine de apă după. Se formează bucheţele din câte 4 tulpini de asparagus şi se învelesc în câte o fâşie de şuncă. Se aşează pe o tavă, se asezonează cu piper şi se presară parmezan peste. Se lasă la cuptor aproximativ 5 minute, până capătă o culoare aurie.
Se va servi cu felii de lămâie lângă.
Sursa: wholefoodmarket.com