Biscuiţi italieni cu migdale şi cacao
Pufoşi şi aromaţi, biscuiţii italieni cu migdale şi cacao au un gust unic, pe care nu-l vei uita prea repede.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi italieni
700 g făină
2 linguri cacao
1 lingură praf de copt
1 praf de sare
scorţişoară, după gust
2 ouă
coaja de la 1 lămâie
300 g migdale, prăjite
300 g miere
Cum se prepară biscuiţii italieni
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Combini într-un vas toate ingredientele uscate. Separat, baţi ouăle cu coaja de la lămâie şi dai departe. Adaugi migdalele peste făină, după care mierea şi amesteci cu o lingură. După ce s-au omogenizat, adaugi ouăle şi amesteci până se încorporează. Împarţi compoziţia în jumătate şi-i dai forma a două rulade, pe care le aşezi în tavă. Ţii la cuptor 30-35 de minute, până ce compoziţia trece testul scobitorii. Laşi să se răcească înainte să tai biscuiţii felii.
Sursa foto http://www.shelovesbiscotti.com/