Burgeri cu ciuperci
Un mic dejun delicios, special pentru vegetarieni, dar şi pentru cei care vor să înceapă ziua sănătos.
Ingrediente:
4 ciuperci un sfert de cană de oţet balsamic 2 linguri de ulei de măsline o linguriţă de busuioc uscat o linguriţă de oregano uscat o linguriţă de usturoi pisat sare şi piper după gust 4 felii de caşcaval
Mod de preparare:
Tăiaţi ciupercile felii. Într-un bol mediu, amestecaţi oţetul, uleiul, busuiocul, oregano, sarea şi piperul. Turnaţi această compoziţie peste ciuperci. Se lasă la temperatura camerei timp de 15 minute. Puneţi o tavă grill pe foc mic. Scoateţi ciupercile din zeama marinată şi lăsaţi-le pe grătar 5-8 minute. Turnaţi câte puţină zeamă marinată între timp. În ultimele două minute, aşezaţi feliile de caşcaval peste. Compoziţia se aşează apoi în feliile pentru burger.
Burgeri cu carne de curcan si mustar
Burgeri cu carne de curcan si mustar
Foto: blogchef.net