Cartofi cu ceapă verde la cuptor
30 aprilie 2015
Mâncăruri rapide
Ştim că vă plac cartofii ca garnitură. Pentru că vreţi să încercaţi cât mai multe şi diverse gusturi, am pregătit pentru voi o reţetă de cartofi cu ceapă verde la cuptor.
Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Ingrediente
1 kg cartofi potriviţi ca mărime 150 g caşcaval 2 fire ceapă verde 1 ou 2 căţei de usturoi ulei pentru uns tava sare piper
Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Mod de preparare
Se fierb cartofii în coajă în apă cu sare, se taie pe jumătate şi se scobesc pe mijloc cu o linguriţă. Miezul scos se pasează şi se amestecă cu caşcavalul ras, cu ceapa tocată
mărunt, usturoiul pisat, oul, sare şi piper. Se umplu cartofii cu amestecul obţinut, se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se coc în cuptorul bine încins circa 20 de minute.