Cartofi la cuptor cu bacon şi caşcaval

31 ianuarie 2014   Mâncăruri rapide

Cartofi, brânză şi roşii, o combinaţie absolut delcioasă! Această reţetă poate fi servită după preferinţe, şi cu smântână.

Ingrediente:

4 cartofi, tăiaţi în felii medii un sfert de cană de unt topit 8 felii de bacon prăjite şi tăiate cubuleţe 230 de grame de caşcaval o jumătate de cană de ceapă verde tocată

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungeţi ambele părţi ale cartofului cu unt, apoi aşezaţi-i pe o folie pentru gătit netapetată. Se lasă la cuptor timp de 30-40 de minute. Când cartofii sunt gata, se presară pe ei baconul, caşcavalul şi ceapa. Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul.

Foto: shouldbefoldinglaundry.com

Mai multe