Cele mai simple paste cu brânză şi ciuperci
Pastele cu brânză şi ciuperci se pregătesc rapid şi sunt foarte gustoase.
Ingrediente
450 g paste 2 linguri unt 2 linguri ulei 650 g ciuperci feliate 50 g usturoi pisat vin alb, după gust 150 g smântână 250 ml supă de legume sau pui 40 g parmezan ras 400 g spanac tocat 200 g brânză de capră sare piper
Mod de preparare – Paste cu brânză şi ciuperci
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Sotezi ciupercile în ulei şi untul topit, 5-10 minute, până îşi schimbă culoarea. Amesteci cu usturoiul şi stropeşti cu puţin vin. Combini cu smântâna. Sărezi şi piperezi, după gust.
Combini pastele cu ciupercile în sos. Torni supa de legume. Amesteci cu spanacul spălat şi scurs şi brânza mărunţită. Serveşti cu parmezan.
Sursa https://pinchofyum.com