Chiftele din dovlecei
10 februarie 2015
Mâncăruri rapide
Sunt atât de gustoase, încât nici nu vei băga de seamă că nu au carne.
De ce ai nevoie pentru chiftelele de dovleac
1 cană dovleac ras
1 cană dovlecel ras
¼ cană făină
3 albuşuri
1 lingură busuioc uscat
2 căţei de usturoi pisaţi
Sare
Piper
Modul de preparare al chiftelelor de dovleac
Stoarce cât poţi de bine dovleacul şi dovlecelul.Adaugă peste dovleac şi dovlecel albuşurile de ou, busuiocul, usturoiul, făina şi sare şi piper după gust. Amestecă până compoziţia se leagă. Încinge puţin ulei în tigaie şi fă chiftele, pe care le aplatizezi uşor. Prăjeşte-le pe ambele părţi până se rumenesc.
Suras foto http://cookiestokale.com