Chiftele din dovlecei

10 februarie 2015   Mâncăruri rapide

Sunt atât de gustoase, încât nici nu vei băga de seamă că nu au carne.

De ce ai nevoie pentru chiftelele de dovleac

1 cană dovleac ras

1 cană dovlecel ras

¼ cană făină

3 albuşuri

1 lingură busuioc uscat

2 căţei de usturoi pisaţi

Sare

Piper

Modul de preparare al chiftelelor de dovleac

Stoarce cât poţi de bine dovleacul şi dovlecelul.Adaugă peste dovleac şi dovlecel albuşurile de ou, busuiocul, usturoiul, făina şi sare şi piper după gust. Amestecă până compoziţia se leagă. Încinge puţin ulei în tigaie şi fă chiftele, pe care le aplatizezi uşor. Prăjeşte-le pe ambele părţi până se rumenesc.

Chiftele de sfecla rosie

Chiftele de sfecla rosie

Chiftele cu ton

Chiftele cu ton

Plăcintă cu legume

Plăcintă cu legume

Suras foto http://cookiestokale.com

http://cookiestokale.com

Mai multe