Chifteluţe aromate
Aceste chifteluţe aromate sunt delicioase, nu conţin carne şi se prepară foarte uşor. Ciupercile sunt ingredienteul secret al acetei reţete.
Ingrediente:
4 cartofi fierţi în coajă 500 g ciuperci 1 ceapă 5 căţei de usturoi 1 legătură mărar făină pesmet ulei sare piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii şi îi dai prin maşina de tocat. Speli ciupercile şi le dai prin maşina de tocat. La fel procedezi cu ceapa, usturoiul şi verdeaţa. Le pui peste cartofi, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi adaugi câteva linguri de făină. Frămânţi bine şi formezi chifteluţe pe care le dai prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei.
Le scoţi pe şerveţele absorbante. În momentul servirii, poţi decora aceste chiftelute aromate cu crenguţe de mărar proaspăt.
Dificultate mică
6 porţii
Timp de preparare: 1h