Ciuperci umplute cu spanac

10 martie 2014   Mâncăruri rapide

Această reţetă va deveni repede preferata invitaţilor dumneavoastră.

Ingrediente:

2 linguri de ulei de măsline 500 de grame de ciuperci tocate mărunt o ceapă mică tocată sare piper negru măcinat un pachet de spanac congelat 200 de grame de brânză feta

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Încingeţi ulei într-o tigaie. Adăugaţi ciupercile, spanacul, ceapa, sarea şi piperul şi lăsaţi-le pe foc, amestecând din când în când, pentru circa 10 minute. Transferaţi-le pe un bol şi amestecaţi. Se aşează ciupercile pe o tavă de copt. În compoziţia cu spanac, adăugaţi brânza feta şi amestecaţi, apoi umpleţi ciupercile cu acest amestec. Se presară puţin ulei peste şi se lasă la cuptor 20 de minute.

Sursa: wholefoodmarket.com

Mai multe