Conopidă pane

18 decembrie 2013   Mâncăruri rapide

O reţetă rapidă şi sănătoasă de conopida pane care merită încercată.

Ingrediente:

O conopidă 3 ouă Ulei Făină Pesmet Sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Se spală conopida, se desface în bucăţele şi se ţine în apă cu sare timp de aproximativ o oră. Se pune apoi într-o cratiţă şi se fierbe timp de 5 minute. Se scoate din oală şi se adaugă sare şi piper după gust. Separat, se pune ulei la încins şi se trec bucăţile de conopidă prin făină, ou bătut şi pesmet. Se prăjesc bine pe ambele părţi, se scot pe şerveţele absorbante şi se lasă conopida pane la răcit.

Chec cu banane si cacao

Chec cu banane si cacao

Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Chec cu iaurt

Chec cu iaurt

Foto: reteteculinare.ro

Mai multe