Cotlet de porc cu usturoi şi broccoli
Carnea de porc poate fi consumată ocazional, iar atunci când alegi să o pregăteşti, încearcă o reţetă simplă cu broccoli şi usturoi, care au un gust delicios atunci când sunt gătite împreună.
Ingrediente
1 broccoli, desprins în bucheţele
4 căţei de usturoi, feliaţi
ulei
4 cotlete de porc
1 lingură făină
sare, după gust
piper, după gust
felii de lămâie, opţional
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Aşezi într-o tigaie bucheţelele de broccoli, alături de usturoi, în puţin ulei, şi le dai la cuptor, aproximativ 15 minute, până se rumenesc uşor. Condimentezi cu sare şi piper.
Într-un bol, torni făina, sare şi piper. Treci cotletele de porc prin amestec, scuturi excesul, apoi le prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei încins. Serveşti cu broccoli şi felii de lămâie.
Sursa http://www.delish.com