Cotlet de porc cu usturoi şi broccoli

20 aprilie 2018   Mâncăruri rapide

Carnea de porc poate fi consumată ocazional, iar atunci când alegi să o pregăteşti, încearcă o reţetă simplă cu broccoli şi usturoi, care au un gust delicios atunci când sunt gătite împreună.

Ingrediente

1 broccoli, desprins în bucheţele

4 căţei de usturoi, feliaţi

ulei

4 cotlete de porc

1 lingură făină

sare, după gust

piper, după gust

felii de lămâie, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Aşezi într-o tigaie bucheţelele de broccoli, alături de usturoi, în puţin ulei, şi le dai la cuptor, aproximativ 15 minute, până se rumenesc uşor. Condimentezi cu sare şi piper.

Într-un bol, torni făina, sare şi piper. Treci cotletele de porc prin amestec, scuturi excesul, apoi le prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei încins. Serveşti cu broccoli şi felii de lămâie.

Sursa http://www.delish.com

Mai multe