Cremă aperitiv cu spanac, şuncă şi ceapă
18 aprilie 2014
Mâncăruri rapide
Acest aperitiv poate fi servit cu felii de pâine sau bruschete.
Ingrediente:
4 fâşii de bacon o ceapă medie tăiată mărunt sare piper negru măcinat o linguriţă de făină 2 pachete de spanac congelat o cană de lapte o jumătate de cană de smântână cremă de brânză o jumătate de cană de parmezan ras
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Prăjiţi şunca timp de 10 minute şi aşezaţi-o apoi pe şerveţele de hârtie.
Căliţi ceapa şi adăugaţi sarea, piperul, apoi făina, spanacul, laptele, smântâna şi crema de brânză. La sfârşit, amestecaţi totul cu şunca prăjită şi un sfert de cană de parmezan. Transferaţi compoziţia într-o tavă şi presăraţi deasupra restul de parmezan.
Se lasă la cuptor aproximativ 15 minute.
Sursa: marthastewart.com