Cuburi de ciocolată, fără coacere
14 aprilie 2016
Mâncăruri rapide
În jumătate de oră vei avea gata un desert cu multă ciocolată şi care nici nu trebuie băgat la cuptor, cuburi de ciocolată.
De ce ai nevoie pentru cuburi de ciocolată
120 g unt
180 g zahăr pudră
200 g zahăr tos
300 g cremă de ciocolată cu lapte
175 g ciocolată albă
Cum se prepară cuburi de ciocolată
Aşezi folie alimentară într-o tavă dreptunghiulară. Combini untul topit cu zahărul tos, zahărul pudră şi crema de ciocolată cu lapte. Întinzi compoziţia în tavă şi o nivelezi. Topeşti ciocolata albă şi o torni peste compoziţia din tavă, după care dai vasul la congelator pentru 20 de minute sau la frigider, peste noapte. Înainte să o tai, ţine-o la temperatura camerei 10 minute.
Sursa foto http://marshasbakingaddiction.com