Cuburi de ciocolată, fără coacere

14 aprilie 2016   Mâncăruri rapide

În jumătate de oră vei avea gata un desert cu multă ciocolată şi care nici nu trebuie băgat la cuptor, cuburi de ciocolată.

De ce ai nevoie pentru cuburi de ciocolată

120 g unt

180 g zahăr pudră

200 g zahăr tos

300 g cremă de ciocolată cu lapte

175 g ciocolată albă

Cum se prepară cuburi de ciocolată

Aşezi folie alimentară într-o tavă dreptunghiulară. Combini untul topit cu zahărul tos, zahărul pudră şi crema de ciocolată cu lapte. Întinzi compoziţia  în tavă şi o nivelezi. Topeşti ciocolata albă şi o torni peste compoziţia din tavă, după care dai vasul la congelator pentru 20 de minute sau la frigider, peste noapte. Înainte să o tai, ţine-o la temperatura camerei 10 minute.

Sursa foto http://marshasbakingaddiction.com

Mai multe