Cum se fac crutoanele din pâine cu parmezan

18 ianuarie 2018   Mâncăruri rapide

Supele-cremă au un gust mult mai bun atunci când le serveşti cu crutoane. Aşadar, dacă ai pâine mai veche prin casă, poţi prepara din ea cele mai bune crutoane, pe care le poţi păstra şi trei săptămâni la rece.

De ce ai nevoie pentru crutoane din pâine cu parmezan

3 linguri ulei

2 căţei de usturoi

600 g pâine veche de o zi

piper

4 linguri parmezan ras

rozmarin, busuioc, cimbru, boia, după gust

Cum se prepară crutoanele din pâine cu parmezan

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Mixezi uleiul cu usturoiul zdrobit, 30 de secunde, apoi strecori uleiul printr-un tifon şi presezi usturoiul cât mai bine. Tai pâinea cubuleţe şi o amesteci cu uleiul aromat. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi adaugi 2 linguri de parmezan şi omogenizezi.

Adaugi alte condimente, după gust, dacă vrei. Pui crutoanele în tavă, le dai la cuptor 15-20 de minute, apoi presari restul de parmezan şi le laşi la răcorit.

Sursa http://www.simplysated.com

http://www.simplysated.com

Mai multe