Fasole verde cu prosciutto la cuptor

16 martie 2017   Mâncăruri rapide

În doar 15 minute, vei obţine un preparat delicios şi simplu. Combinaţia de fasole verde şi prosciutto este de-a dreptul gustoasă!

Ingrediente

ulei de măsline 100 g fasole verde, curăţată 2 felii subţiri de Prosciutto, tăiate în două pe diagonală sare, după gust

Mod de preparare

Încingi cuptorul la foc potrivit. Ungi o tavă de copt cu ulei de măsline. Fierbi fasolea verde într-o cratiţă cu apă sărată, 2-3 minute, sau până când tecile sunt moi. Le iei de pe foc, treci pe sub un jet de apă rece şi le scurgi.

Pui feliile de prosciutto pe o suprafaţă curată, împarţi tecile de fasole între feliile şi le rulezi, ca şi când ai strânge un mănunchi. Aşezi tecile pe tava pregătită şi le stropeşti cu puţin ulei de măsline. Condimentezi cu piper, după gust, şi le dai la cuptor 8-10 minute, până se încălzesc şi se rumenesc feliile de prosciutto.

Sursa + foto: www.taste.com.au

www.taste.com.au

Mai multe