Fasole verde cu sos de roşii
Fasolea verde un ingredient din care poţi face atât de multe mâncăruri, indiferent de sezon. Astăzi îţi recomandăm o reţetă pe care trebuie să o prepari chiar mâine, fasole verde cu sos de roşii.
De ce ai nevoie pentru fasole verde cu sos de roşii
4 linguri ulei
1 ceapă
450 g fasole verde
4 căţei de usturoi
sare
piper
450 ml suc de roşii
2 linguri pastă de tomate
125 ml apă
Cum se prepară fasolea verde cu sos de roşii
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până când devine lucioasă. Pui fasolea verde şi o sotezi câteva minute, amestecând ocazional. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi pui căţeii de usturoi tocaţi. După 1-2 minute adaugi sucul de roşii şi pasta de tomate dizolvată în apă. Acoperi şi laşi să fiarbă 20 de minute, amestecând ocazional.