French toast cu ciocolată

31 ianuarie 2014   Mâncăruri rapide

Cine a spus că french toast-ul poate fi servit numai cu ingrediente speciale pentru sandvişuri? Astăzi vă prezentăm o reţetă cu o combinaţie mai puţin obişnuită, dar foarte gustoasă.

Ingrediente:

o cană de lapte 4 ouă 2 sferturi de cană de zahăr alb un sfert de cană de pudră de cacao un sfert de linguriţă de praf de copt un sfert de linguriţă de sare 8 felii de pâine

Mod de preparare:

Se bate laptele împreună cu ouăle, zahărul, pudra de cacao, praful de copt şi sarea. Se tapetează o tigaie cu unt şi se pune pe foc. Fiecare felie de pâine se trece prin compoziţia cu ou şi cacao, cam 20 de secunde pe fiecare parte. Se pune în tigaie şi se prăjeşte pe fiecare parte, circa 3-4 minute.

Foto: jennyjones.com

Mai multe