Frittata cu broccoli
Această frittata cu broccoli este delicioasă şi extrem de simplu de preparat.
Ingredinete
1 căpățână medie broccoli
8 ouă
50 g parmezan ras
100 g
mozzarella rasă
4-5 linguri iaurt cremos
1-2 linguri ulei
1 ceapă medie
2 căței usturoi
sare
piper
ardei verde și pătrunjel, pentru ornat
Mod de preparare
Speli broccoli, îl rupi și îl gătești la aburi 5 minute, apoi îl lași la scurs.
Încingi uleiul într-o tigaie de fontă și călești ceapa și usturoiul tăiate mărunt. Pui sare și piper, după gust și amesteci.
Separat, bați ouăle cu sare și cu piper, după gust, adaugi iaurtul și cele două tipuri de brânză, omogenizezi și răstorni amestecul în tigaie. Lași câteva minute, apoi așezi deasupra broccoliul și dai tava la cuptorul încins, aproximativ 25 de minute. Servești caldă, ornată cu pătrunjel proaspăt și rondele de ardei iute.