Frittata cu spanac şi cartofi
7 ianuarie 2014
Mâncăruri rapide
O reţetă delicioasă şi uşor de preparat.
Ingrediente:
2 linguri de ulei de măsline 6 cartofi roşii tăiaţi cuburi mici o cană de spanac proaspăt ceapă verde tocată o linguriţă de usturoi pisat 6 ouă un sfert de cană de lapte o jumătate de cană de brânză Cheddar rasă
Mod de preparare:
Încingeţi ulei într-o tigaie rotundă. Turnaţi cartofii şi lăsaţi-i pe foc timp de 10 minute. Adăugaţi spanacul, ceapa verde şi usturoiul. Asezonaţi cu sare şi piper, şi lăsaţi amestecul pe foc încă 2-3 minute. Într-un bol mediu, bateţi ouăle cu laptele. Turnaţi compoziţia peste celelalte legume şi presăraţi pe deasupra brânza Cheddar. Lăsaţi tigaia pe foc timp de 5-7 minute.
Foto: halfindiancook.com