Gogoşele

14 octombrie 2015   Mâncăruri rapide

Dacă vrei să mănânci ceva dulce lână o cafea sau un ceai firbinte, poţi preparar nişte gogoşele.

Ai nevoie de

4 ouă 130 g făină 250 ml apă rece 80 g unt sare

Mod de preparare

Pui într-o cratiţă, la foc mic, untul, apa şi sarea şi amesteci până când untul se topeşte, iar apa începe să fiarbă. Adaugi făina, puţin câte puţin, şi amesteci energic. La sfârşit, compoziţia trebuie să se desprindă de pe pereţii vasului. Dai deoparte vasul de pe foc şi pui ouăle unul câte unul, având grijă ca fiecare să fie încorporat înainte să-l adaugi pe celălalt. Întinzi hârtie de copt într-o tavă. Pui com-poziţia într-un poş şi formezi gogoşele. Dai tava la cuptor până se rumenesc uşor.

Mai multe