Gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte
8 mai 2015
Mâncăruri rapide
Dacă prepari această reţetă de gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte nu va mai fi nevoie să aştepţi să crească aluatul. Şi sunt atât de pufoase!
De ce ai nevoie pentru gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte
2 ouă
250 ml lapte
100 g zahăr
1 plic praf de copt
zahăr pudră, pentru decor
Făină, cât cuprinde
Cum se prepară gogoşile rapide cu praf de copt şi lapte
Baţi ouăle cu zahărul până ce acesta se topeşte. Torni laptele şi adaugi făina amestecată cu praf de copt, cât să obţii un aluat nu foarte moale. Încingi ulei într-o tigaie sau ceaun şi pui câte 1 lingură de aluat. Treci lingura prin apă rece de fiecare dată, pentru a nu se prinde aluatul de ea. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, le scoţi pe un şervet absorbant. La sfârşit le pudrezi cu zahăr.