Macaroane cu brânză de capră

25 martie 2016   Mâncăruri rapide

O variantă a celebrei reţete de macaroane cu brânză, dar mult mai aromată şi mai colorată. Iată cum se prepară macaroane cu brânză de capră.

De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză de capră

300 g macaroane

200 g brânză de capră

Pentru sos

2 linguri ulei

1 ceapă

4 căţei de usturoi

200 g ardei copţi

100 ml vin

sare

pudră de ardei iute, după gust

pătrunjel

ulei

Cum se prepară macaroane cu brânză de capră

Sotezi cinci minute ceapa în ulei, iar după ce a devenit sticloasă adaugi ardeii copţi tocaţi şi usturoiul, iar după un minut adaugi vinul. Ţii pe foc până se evaporă vinul. După ce s-a răcorit sosul în pui în blender şi-l pasezi.

Prepari macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Adaugi în sos pătrunjel tocat, pudră de ardei iute şi sare după gust. Amesteci macaroanele cu brânza de capră sfărâmată şi sosul de ardei.

Mai multe