Macaroane cu brânză de capră
25 martie 2016
Mâncăruri rapide
O variantă a celebrei reţete de macaroane cu brânză, dar mult mai aromată şi mai colorată. Iată cum se prepară macaroane cu brânză de capră.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu brânză de capră
300 g macaroane
200 g brânză de capră
Pentru sos
2 linguri ulei
1 ceapă
4 căţei de usturoi
200 g ardei copţi
100 ml vin
sare
pudră de ardei iute, după gust
pătrunjel
ulei
Cum se prepară macaroane cu brânză de capră
Sotezi cinci minute ceapa în ulei, iar după ce a devenit sticloasă adaugi ardeii copţi tocaţi şi usturoiul, iar după un minut adaugi vinul. Ţii pe foc până se evaporă vinul. După ce s-a răcorit sosul în pui în blender şi-l pasezi.
Prepari macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Adaugi în sos pătrunjel tocat, pudră de ardei iute şi sare după gust. Amesteci macaroanele cu brânza de capră sfărâmată şi sosul de ardei.