Macaroane cu carne
24 februarie 2016
Mâncăruri rapide
Dacă ai puţină carne tocată prin frigider, poţi prepara aceste delicioase macaroane cu carne.
De ce ai nevoie pentru macaroane cu carne
500 g carne tocată de vită
1 ceapă
1 linguriţă pudră de ardei dulce
1 linguriţă pătrunjel uscat
½ linguriţă pudră de ardei iute
600 ml supa de pui
400 g macaroane
200 ml suc de roşii
300 g brânză rasă
Cum se prepară macaroane cu carne
Amesteci carnea cu ceapa tocată, pudra de ardei, pătrunjelul şi sare şi piper după gust. O pui pe foc şi amesteci până scade zeama, după care adaugi supa de pui. Separat, fierbi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când a scăzut apa, iar carnea s-a pătruns, adaugi sucul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, cu capacul pus. Pui macaroanele scurse în cratiţă, adaugi brânza rasă şi amesteci până se topeşte brânza.