Macaroane cu legume
6 iunie 2016
Mâncăruri rapide
Vă plac pastele? Preferaţi legumele? Atunci, e momentul să le îmbinaţi într-un preparat delicios.
Ingrediente (2 porţii) 250 g macaroane 1 ardei gras verde 2 morcovi fierţi şi tăiaţi 1 ceapă 100 g telemea rasă 50 g măsline sare ulei piper
Cum se prepară
Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le dai deoparte şi păstrezi o cană cu apa în care au fiert. Separat, căleşti ceapa tocată julien. Adaugi morcovii şi ardeiul tăiat bucăţi şi ţii pe foc să se călească, apoi adaugi macaroanele şi torni puţin din apa în care au fiert, potriveşti de sare şi piper. Laşi câteva minute să se combine aromele şi dai tigaia deoparte. Serveşti macaroanele cu telemea rasă şi măsline tăiate mărunt. După gust, poţi să pui pătrunjel sau coriandru.