Mic dejun crocant cu ou, şuncă şi caşcaval
19 ianuarie 2018
Mâncăruri rapide
Sandvişul crocant cu ou, şuncă şi caşcaval este numai bun pentru micul dejun sau ca o gustare apetisantă între mese.
Ingrediente
2 ouă 4 felii pâine 2 linguri muştar 2 linguri maioneză 8 felii de şuncă 4 felii caşcaval 2 linguri unt sare piper
Mod de preparare – Mic dejun crocant cu ou, şuncă şi caşcaval
Baţi ouăle cu puţină sare şi piper, după gust. Ungi feliile de pâine cu muştar şi maioneză. Aranjezi deasupra şunca şi caşcavalul şi le aşezi una peste alta, presându-le uşor.
Topeşti untul într-o tigaie, la foc mediu. Treci fiecare sendviş prin oul bătut, apoi îl rumeneşti 2-3 minute, pe fiecare parte. Serveşti imediat.