Migdale cu sare învelite în ciocolată neagră
Ţi-am pregătit o gustare pe bază de ciocolată, care te va face să te simţi mai bine. Ca să prepari acest desert light, ai nevoie de 4 ingrediente, iar în doar câteva minute, vei reuşi să le transformi în ceva de-a dreptul extraordinar. În plus, migdalele sunt o sursă bună de proteine şi îţi dau energie, aşa că poţi considera acest desert ca fiind unul sănătos.
Ingrediente
170 g ciocolată neagră amăruie de calitate 210 g migdale neprăjite şi nesărate sare grunjoasă zahăr brun
Mod de preparare
Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt şi o dai deoparte. Topeşti ciocolata pe baie de aburi sau în cuptorul cu microunde. Încorporezi migdalele în ciocolata topită şi te asiguri că fiecare dintre ele este acoperită complet. Cu o furculiţă, ridici migdalele una câte una şi scuturi excesul de ciocolată, apoi le aşezi în tava tapetată. Repeţi până când termini toate migdalele. Le presari cu sare grunjoasă şi zahăr brun, după gust, şi laşi ciocolata să se întărească. Dai tava la frigider ca să grăbeşti procesul. Poţi să păstrezi migdalele acoperite, în frigider, până la 4 săptămâni.
Sursa + foto: sallysbakingaddiction.com
Prăjitură cu vişine şi migdale (fără zahăr)
Prăjitură cu vişine şi migdale (fără zahăr)