Migdale cu zahăr şi scorţişoară
27 februarie 2014
Mâncăruri rapide
Vreţi să vă bucuraţi de un desert gustos? Dacă aveţi migdale în casă, puteţi prepara imediat ceva dulce şi bun.
Ingrediente:
un ou
4 linguriţe de apă
o cană de zahăr
o lingură de esenţă de vanilie
2 linguriţe de scorţişoară
un sfert de linguriţă de sare
400 de grame de migdale
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 120 de grade Celsius. Aşezaţi folie de aluminiu într-o tavă pentru copt. Bateţi oul într-un bol, până obţineţi o compoziţie pufoasă. Adăugaţi apa şi esenţa de vanilie. Amestecaţi apoi zahărul, scorţişoara şi sarea. La sfârşit, turnaţi migdalele şi amestecaţi bine. Aşezaţi migdalele în tavă. Se lasă la cuptor circa 40 de minute. Se lasă la răcit 10 minute înainte de servire.
Sursa: plainchicken.com