Omletă cu pătrunjel şi conopidă

28 februarie 2014   Mâncăruri rapide

Cel mai bun mod de a începe ziua este să serviţi o omletă delicioasă.

Ingrediente:

4 ouă un sfert de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper 3 linguriţe de ulei de măsline o cană de conopidă tocată mărunt un sfert de cană de parmezan ras un sfert de cană de pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Bateţi ouăle într-un bol şi adăugaţi sarea, piperul şi o lingură de apă. Puneţi o lingură de ulei de măsline într-o tigaie şi gătiţi conopida timp de 3-4 minute, apoi transferaţi-o într-un bol. În aceeaşi tigaie, adăugaţi cele două linguriţe de ulei şi turnaţi compoziţia cu ou, amestecând uşor cu o spatulă. Se lasă pe foc timp de 2-3 minute, apoi se presară deasupra lor, conopida, parmezanul şi pătrunjelul. Trageţi de ambele capete ale omletei şi acoperiţi cu ele această compoziţie. Se mai lasă la prăjit 2-3 minute.

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe