Ouă umplute cu pastă de ficat
25 martie 2015
Mâncăruri rapide
Pregăteşte această reţetă de ouă umplute cu pastă de ficat pentru un aperitiv deosebit şi o ocazie la fel de specială. Toţi invitaţii vor fi încântaţi!
Ingrediente pentru ouă umplute cu pastă de ficat
6 ouă 100 g ficat de pasăre 1 linguriţă unt sare
morcov
cimbru
ceapă verde
Mod de preparare pentru ouă umplute cu pastă de ficat
Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le tai în jumătate. Scoţi gălbenuşurile, le treci prin sită sau le pisezi cu furculiţa şi freci cu ficatul de pasăre fiert. Adaugi untul şi potriveşti
de sare. Freci bine compoziţia şi umpli cu vârf jumătăţile de ou. Ornezi cu morcov tăiat, cimbru şi ceapă verde tocată.
foto: profimedia