Pastă de ciuperci cu usturoi şi busuioc, reţeta de post

30 martie 2017   Mâncăruri rapide

În zilele de post, poţi să scapi rapid de corvoada mâncărurilor care se prepară într-un timp îndelungat, dacă încerci această reţetă de paste de ciuperci cu usturoi şi busuioc. Ceea ce este atât de minunat la această pastă este că o poţi întinde pe pâine, dar o poţi servi şi alături de legume tăiate bastonaşe sau ca umplutură pentru alte legume.

Pastă de ciuperci cu usturoi şi busuioc - Ingrediente

400 g ciuperci, după preferinţă 2 căţei de usturoi 1 mână de nuci 1 mână de frunze proaspete de busuioc 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă muştar 2 linguri ulei de măsline sare piper

Pastă de ciuperci cu usturoi şi busuioc - Mod de preparare

Prăjeşti nucile, apoi le laşi câteva minute să se răcească. Încingi puţin ulei într-o tigaie şi căleşti ciupercile tăiate felii subţiri, aproximativ 10 minute, împreună cu cimbrul şi rozmarinul.

Adaugi ciupercile şi restul ingredientelor într-un vas şi amesteci cu blenderul până la omogenizare. Dacă pasta este prea groasă, adaugi puţină apă sau mai mult ulei. Serveşti imediat.

Sursa + foto: greenevi.com

greenevi.com

Supă ungurească de ciuperci

Supă ungurească de ciuperci

Ciuperci cu rozmarin, la cuptor

Ciuperci cu rozmarin, la cuptor

Ciuperci saganaki cu brânză de capră, reţeta grecească

Ciuperci saganaki cu brânză de capră, reţeta grecească

Mai multe